Partners

efccc6_287d4343d965484f943018a411557443

Beiarnexperiences

http://www.fishingbeiarn.com

Beiarelva är alla sportfiskares paradis. Här hittar du många bra och trevliga vattendrag för både flugfiske och spinnfiske. Efter att ha kommit över berget så kommer du att se en av de vackraste dalarna som finns i Norge.

Franzen gjestegiveri är där du kommer att plockas upp av vår lokala fiskeguide eller så kan du välja att gå ut på egen hand. du bor hos Franzen pensionat under vår vistelse i bekväma tvåbäddsrum med gemensam dusch och toalett samt allrum med TV. Vi har också 2 sommarstugor med 4 bäddar.

Många av våra tidigare gäster har fått uppleva spännande fiske där de har fått flera stora laxar dagligen! Fiskeredskap och vadarstövlar kan lånas hos värdshuset, du betalar bara ett symboliskt pris för den utrustning du lånar. Under hela fisketuren följer en erfaren guide med och bjuder på värdefull information om vattendragen och goda fiskeråd. Fisketurerna finns som helg- eller veckovistelse. De börjar 23:e juni och varar fram till den 30:e augusti.

Vi erbjuder även resor till bergen och andra jaktupplevelser!fiskefripro324756

Brokamåla Gård

http://brokamala.se

Jakt, fiske, konferenser, aktiviteter och högklassiga stugor i Blekinge, Sveriges sydligaste vildmark!
Upplev vildmarkens hjärta, ren vkoppling, naturupplevelser eller trevliga aktiviteter!

Att vistas i skogen, lyssna på tystnaden, fiska eller plocka svamp, är en oslagbar naturupplevelse. Att vara i naturen ökar också vårt välbefinnande och stärker hälsan. För många har tystnaden och stillheten försvunnit, På Brokamåla Gård, Sveriges sydligaste vildmark finns just det som många människor saknar och behöver.

Vi kan erbjuda härliga upplevelser gällande jakt och fiske både här i Blekinge och utomlands. Här har ni tillgång till mer än 20 sjöar, med fint boende, ädelfiske, båtar bad, och fina strövområden, och vill vandra längs den vackra Blekinge leden så finns den bakom knuten. Varför inte njuta av detta, under alla fyra årstiderna hos oss på Brokamåla Gård.

Stugorna ligger i en fin gårds och vildmarksmiljö i nordvästra Blekinge med anor från sent 1700:tal.
Välkomna till oss!